Stel je vraag

Het Team

Bij P&G Zevenhuizen werken 7 bevlogen medewerkers. De artsen en verpleegkundigen seksuele gezondheid zijn in dienst van GGD Hollands Noorden. De maatschappelijk werker is in dienst van MEE & de Wering.

 

Wat doen we?

GGD Hollands Noorden biedt al zorg aan sekswerkers sinds 1990. In 2010 is meer tijd beschikbaar gemaakt om de zorg voor prostituees op een kwalitatief goede en verantwoorde manier vorm te geven. Daarnaast is, met financiering van gemeente Alkmaar, de zorg voor (vrouwelijke) sekswerkers in 2010 verplaatst naar de locatie P&G Zevenhuizen.

Onze zorg

Wij bieden zorg op het gebied van seksuele gezondheid, zoals bijv. informatie over veilig werken en anticonceptie, onderzoek naar en behandeling van soa, en we bieden gratis Hepatitis B vaccinaties aan. Verder worden eenvoudige medische problemen behandeld tijdens het spreekuur. Naast soa- en medische consulten is een aantal uren per week een maatschappelijk werker van Mee & de Wering aanwezig. Zij helpt sekswerkers op allerlei gebieden waar zij dit nodig hebben, zoals met aanvragen van een uitkering of het zoeken naar ander werk. De afgelopen jaren is begonnen met het bieden van hulp bij uitstaptrajecten. Gemiddeld maken 5 à 10 vrouwen per jaar hier gebruik van. De hulpverlening is gratis.

Onze doelstelling

De doelstelling van het P&G is: Het realiseren van een aanbod gericht op fysieke en psychische gezondheid, weerbaarheid, signaleren van geweld en mensenhandel, zelfredzaamheid en emancipatie van prostituees en uitstap te faciliteren als hier vraag naar is.

Onze doelgroep

Werk je in een club, achter de ramen, in de escort, vanuit huis of op een andere plek? Ben je man, vrouw of transgender? Je bent van harte welkom. Ongeacht je verblijfstatus. We zijn er voor vragen over je gezondheid persoonlijke ondersteuning.

Ook als je niet in Noord-Holland-Noord woont, ben je welkom in Alkmaar. Maak je liever een afspraak bij jou in de buurt? Klik op de plaatsnaam bij jou in de buurt voor prostitutiezorg:

Het team

Benieuwd naar het team van P&G Zevenhuizen? Bekijk wie er werkt

 

Spreekuur en locatie

Op ons spreekuur kunnen sekswerkers terecht voor hulp, informatie of advies.
De spreekuurtijden vind je hieronder:

Maandag van 13.00 uur - 16.30 uur
Dinsdag van 13.00 uur - 16.30 uur
Donderdag van 13.00 uur - 16.30 uur

Prostitutie- en gezondheidscentrum Zevenhuizen vind je op het volgende adres:
Zevenhuizen 10
1811KB ALKMAAR

 

GGD Hollands Noorden en MEE & de Wering

Onderdeel GGD

Het prostitutie- en gezondheidscentrum Zevenhuizen is onderdeel van GGD Hollands Noorden. GGD Hollands Noorden is de gemeentelijke gezondheidsdienst voor 17 gemeenten in het noorden van de provincie Noord-Holland. Bekijk voor meer informatie www.ggdhn.nl.

Samenwerking MEE & de Wering

Sekswerkers kunnen te maken hebben met hogere gezondheidsrisico's en maatschappelijke problemen. Op P&G Zevenhuizen werkt GGD Hollands Noorden samen met MEE & de Wering om sekswerkers te ondersteunen. Het gezamenlijke doel is de zelfredzaamheid, weerbaarheid en emancipatie van sekswerkers te bevorderen.

Over Gezondheidscentrum Sekswerkers Privacy Statement Klachtenregeling Cookies Het team Klachtenbalie