Stel je vraag

banner

Hulp nodig?

Heb je een probleem? Heb je behoefte om met iemand te praten over je werk? Heb je geldproblemen of kun je wel wat hulp gebruiken bij het opvoeden? Dan ben bij het Gezondheidscentrum sekswerkers op de goede plek. Lees verder over hoe je hulp kunt krijgen bij problemen op het gebied van bijvoorbeeld relaties, eenzaamheid, zelfvertrouwen en overbelasting. Daarnaast kun je contact opnemen met de maatschappelijk medewerker van het Gezondheidscentrum sekswerkers om de hulp te krijgen die je nodig hebt. 

Meer informatie over...

Het kan moeilijk zijn om met minder of weinig geld om te gaan. Dit kan mogelijk tot schulden of andere geldproblemen leiden. Het is goed om te weten hoe met weinig geld rond te komen, geen schulden te maken, hoe je met gemaakte schulden omgaat, maar ook of je recht hebt op huurtoeslag of een uitkering. Als je schulden hebt kan dat voor stress zorgen. Wil je deze schulden zelf oplossen of wil je hier hulp bij? In beiden gevallen geven wij je handvatten hoe de schulden aan te pakken zijn. Voor juridische hulp en relevante workshops bekijk de website van Proud.

Misschien heb je vragen over jouw schuld of geldzaken die hier niet staan beschreven. Natuurlijk kan je ook met die vragen bij ons terecht.

Relaties kunnen best ingewikkeld zijn, of dat nou met je zus of broer is, je partner of je vrienden. Je werk kan het misschien nóg ingewikkelder maken. Misschien heb je vaak ruzie, is je partner achterdochtig of is er zelfs sprake van huiselijk geweld. Misschien ben je net een leuke date tegen het lijf gelopen maar weet je niet goed hoe je je werk bespreekbaar kan maken. Ook voor familie en vrienden is het werk van sekswerker soms best lastig en daar kun je best onzeker van worden.

In dit soort situaties kan het heel erg opluchten om met een maatschappelijk werker te praten. Ze bieden een luisterend oor, geven advies en helpen je op weg. Een maatschappelijk werker kan je op allerlei manieren ondersteunen en je helpen om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen te krijgen.

Het werk van sekswerker kan best wat stress met zich meebrengen. Zit je niet lekker in je vel of heb je misschien last van somberheid of depressie gevoelens? Ben je eenzaam of heb je last van stress? Zeker als je daar al wat langer mee rondloopt kan het fijn zijn om daar met iemand over te praten. Praten over je gevoelens kan erg opluchten. Samen met een maatschappelijk werken kun je onderzoeken wat je nodig hebt en welke hulp er beschikbaar is.

Het opvoeden van kinderen kan leuk zijn, maar is soms ook gewoon pittig. Zeker als je vaak ’s avonds moet werken of veel van huis bent. Merk je dat je kind lastig gedrag vertoont, maar weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Heb je het idee dat het contact met je kind niet lekker loopt? Is je kind erachter gekomen wat voor een werk je doet? Of merk je misschien dat je kinderen veranderd zijn sinds je gescheiden bent? Zie je dat ze verdrietig zijn, maar weet je niet hoe je ze kunt troosten? Heb je het idee dat er iets met je kind aan de hand is, maar weet je niet wat je kunt doen of is er is juist veel ruzie? Zeker in de pubertijd kunnen de conflicten soms hoog oplopen.

Een maatschappelijk werker of jeugdverpleegkundige van het Gezondheidscentrum sekswerkers kan je hierbij ondersteunen en je een luisterend oor bieden, maar kan je ook van informatie en advies voorzien.

Heb je problemen op het gebied van wonen? Kun je de huur niet betalen of sta je op het punt om uit je huis te worden gezet? Heb je problemen met je huurbaas? Heb je (tijdelijk) geen dak boven je hoofd? Of heb je juist wel een fijn huis, maar wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

De maatschappelijk werker van het Gezondheidscentrum sekswerkers kan je helaas niet helpen aan een woning, maar kan je wel de weg wijzen. Aarzel niet en neem snel contact met ons op.

De Nederlandse taal is best ingewikkeld. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het lezen? Begrijp je niet wat er in die brief staat die je ontvangen hebt? Heb je moeite met het invullen van formulieren? Begrijp je niet wat er van je verwacht wordt? Ook daar kan de maatschappelijk werker je bij helpen. 

Wil je de Nederlandse taal leren spreken? En wil je het ook leren lezen en schrijven? De GGD biedt in samenwerking met ROC Nederlandse taalles aan.

Over P&G Zevenhuizen Privacy Statement Klachtenregeling Cookies Het team