Stel je vraag

Het Team

Bij P&G Zevenhuizen werken 7 bevlogen medewerkers. De artsen en verpleegkundigen seksuele gezondheid zijn in dienst van GGD Hollands Noorden. De maatschappelijk werker is in dienst van MEE & de Wering.

Annelien

Annelien werkt sinds begin 2018 met veel plezier als verpleegkundige seksuele gezondheid bij P&G Zevenhuizen. Ze is elke week te vinden op P&G, maar ook regelmatig op de Achterdam in Alkmaar. Je kunt bij Annelien terecht voor soa-testen, hepatitis B vaccinaties en allerlei vragen over veilig werken als sekswerker, denk hierbij aan condoomgebruik, grenzen aangeven bij klanten of tips bij het starten of stoppen met sekswerk. Annelien kijkt van geen vraag meer op! Daarnaast is Annelien actief bezig om de zorg voor sekswerkers te optimaliseren.

Marthe

Marthe werkt sinds 2018 als arts bij P&G Zevenhuizen. Zij is vaak op de dinsdagmiddag aanwezig voor sekswerkers met medische klachten of vragen over bijvoorbeeld anticonceptie.

Zij vindt het belangrijk dat iedereen die een klacht heeft, hiermee naar een arts kan, ook als je niet verzekerd bent.

Bij P&G Zevenhuizen luisteren de artsen en verpleegkundigen zonder oordeel. Ook nemen ze de tijd om te kijken wat er nodig is, om je weer beter te voelen.

Joyce

Joyce werkt sinds 2011 bij P&G Zevenhuizen. Ze is een van de artsen die op dinsdagmiddag aanwezig is voor sekswerkers met klachten.

Bij Joyce kun je terecht met problemen met plassen, buikpijn, pijn bij het werk, pijn bij seks met je partner of zorgen om veranderde afscheiding of anticonceptievragen. Ze kan je samen met een verpleegkundige medisch onderzoeken, je urine of afscheiding testen, overleggen met een specialist in het ziekenhuis, de seksuoloog of bekkenbodemfysiotherapeut. Joyce zet zich in om de zorg aan sekswerkers op Zevenhuizen continu te verbeteren.

Nicolette

Nicolette is de laatste jaren regelmatig op P&G Zevenhuizen werkzaam. Nicolette vindt het belangrijk dat je je als sekswerker vrij voelt om bij ons binnen te komen wanneer je vragen hebt over je gezondheid, werk of als je een (soa)onderzoek nodig hebt.

Nicolette is ook regelmatig te vinden op de Achterdam voor informatie of voorlichting of luisterend oor bij vragen rondom seksualiteit, waarbij je kunt denken aan condoomgebruik, anticonceptie,  gewenste of ongewenste zwangerschap etc. Ook bezoekt zij clubs in de regio om voorlichting te geven over seksuele gezondheid/veilige seks en eventueel soa-testen af te nemen.

Debbie

Debbie is verpleegkundige seksuele gezondheid en sinds 2007 met veel plezier werkzaam bij P&G Zevenhuizen. Je kunt bij haar terecht voor soa-testen, hepatitis B vaccinaties en allerlei vragen rondom seks(werk). Debbie vindt het belangrijk dat je je welkom voelt om te kunnen vertellen wat jij wilt bespreken, je hoeft je nergens voor te schamen!

Verder voorziet ze de sekswerkers graag van informatie zodat zij hun werk prettig en veilig kunnen uitvoeren. Debbie loopt ook regelmatig samen met haar andere enthousiaste collega’s een rondje op de Achterdam en is daar dan ook een bekend gezicht.

Astrid

Astrid werkt al lang met veel plezier bij GGD HN. De laatste jaren is ze wekelijks te vinden bij P&G Zevenhuizen en op de Achterdam.

Ze vindt het belangrijk om zonder vooroordeel iemand te benaderen en waar nodig te ondersteunen in de seksuele gezondheid. Dit kan zijn dmv een praatje, het testen van soa’s en het bespreken van hoe je je je werk zo veilig mogelijk kan doen. Daarnaast is Astrid gespecialiseerd in PrEP voor mannelijke sekswerkers (die seks hebben met mannen). Je kunt bij haar terecht voor een soa-test, je hepatitis vaccinaties, maar ook met vragen over seksualiteit en veiligheid tijdens je werk. 

Marianne

Marianne is sinds december 2016 vanuit haar organisatie MEE & de Wering betrokken bij P&G Zevenhuizen. Je kunt bij haar terecht met allerlei vragen. Bijvoorbeeld over schulden en geldzaken, hulp bij brieven en formulieren maar ook wanneer je niet lekker in je vel zit, alleen voelt of wanneer jij jezelf afvraagt of je dit werk nog wilt of kan blijven doen? Marianne vindt het belangrijk dat je goed voor jezelf kunt opkomen en de keuzes durft te maken die voor jou belangrijk zijn.

Je mag elke maandagmiddag bij haar langs komen voor een praatje, dit kan zowel op afspraak als zonder afspraak.

Over P&G Zevenhuizen Privacy Statement Klachtenregeling Cookies Het team